CBD olie

Hallo! ik ben Nelly Derouin Deveraux

Van harte welkom nederdev.nl

Hallo allemaal ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Nelly Derouin Deveraux en ik ben getrouwd met Frits. Wij wonen in Deventer en ik ben de gelukkige moeder van drie dochters en de trotse oma van vijf kleinkinderen. Rob, Boris, Nico, Danielle en Mara. In mijn vrije tijd vind je me vaak op de tennisvelden of in het zwembad en daarnaast maak ik graag lange wandeltochten en ben ik dol op reizen. Shoppen is voor mij een hobby en dat doe ik dan ook vaak samen met mijn dochters.

Ik ben al vele jaren werkzaam als leidster van de peuterspeelzaal De Boskabouters waar ik me samen met de ouders inzet om gezamenlijk een optimale ontwikkeling voor de peuters te creëren. Als leidster van de peuterspeelzaal heb ik ook zelf mijn dochters begeleid toen ze nog klein waren en ben ik nu ook de leidster de twee kleinste van mijn kleinkinderen. Van jongs af ben ik altijd al dol geweest op kinderen en denk ik dat het in mijn DNA zit om met kinderen om te kunnen gaan. Voor mij is het dan ook heel belangrijk dat kinderen van een fijne jeugd en schoolperiode kunnen genieten.

CBD olie voor leerkrachten

CBD olieWerken met kinderen is geen makkelijke taak en het maakt dan ook niet uit of je er al jaren mee bezig bent of net pas in het vak zit. Het is niet alleen uitdagend maar ook vermoeiend en ik heb dan ook vaak dagen dat ik van vermoeidheid niet in slaap kan vallen. Toen ik nog wat jonger was ging het echter veel gemakkelijker dan nu en voel ik een slechte nachtrust de volgende dag aan als een vreselijker kater. Ik ben geen voorstander van pilletjes slikken waar je de andere dag nog suf van rondloopt dus los ik het probleem meestal op een natuurlijke wijze op. Dit doe ik op veel verschillende manieren zoals joggen of yoga maar soms heb ik er gewoon de tijd niet voor om naar de yogales te gaan.

CBD olie van cbdwietolieshop.nl, was hier de uitkomst voor. Deze olie wordt van de cannabisplant gemaakt waar ze de geneeskrachtige stof (cannabidiol) uithalen. CBD olie is van nature rustgevend en werkt direct op het zenuwgestel zonder dat je er high of stoned van wordt en kan ik met het innemen van een par druppels onder mijn tong weer van een heerlijke nachtrust genieten. Veel van mijn collega´s gebruiken CBD olie als een alternatief geneesmiddel dat niet alleen voor slapeloosheid werkt maar ook voor andere kwalen zoals hoofdpijn, depressie, angst, vermoeidheid en nog veel meer. Daarnaast heeft CBD olie geen nare bijwerkingen en kan het door jong en oud gebruikt worden. Een prima optie dus wanneer je op een natuurlijke wijze van deze lastige kwaaltjes af wilt komen.

Posted on